ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων του δήμου Βέροιας συναντήθηκε την Τετάρτη 6/3 ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης.

Ο κ. Παπαγιάννης, συνοδευόμενος από πολυμελή ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του, επισκέφθηκε τα γραφεία των εργαζομένων όπου είχε μια γόνιμη και παραγωγική συζήτηση μαζί τους, τους παρουσίασε τις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος του, ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Βέροια στις αρχές του χρόνου.

«Έχω δημόσια πει πως ο δήμος μας έχει υπαλλήλους με ψυχή», σημείωσε ο κ. Παπαγιάννης, «οι υπάλληλοι όλων των υπηρεσιών αποδείξατε τότε, όπως το δείχνετε καθημερινά, πως αγαπάτε αυτόν τον τόπο, δουλέψατε με αυταπάρνηση και αφοσίωση, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, για να βοηθήσετε τους συνδημότες τους. Σας αξίζει κάθε έπαινος», συνέχισε ο κ. Παπαγιάννης, «δεσμεύομαι απέναντι σας πως θα είμαι στο πλευρό σας, αρωγός σε κάθε δίκαιο -θεσμικό ή οικονομικό- αίτημα σας. Σεβόμαστε τους εργαζόμενους, πιστεύουμε πως ο καλύτερος συντονισμός από την πλευρά της δημοτικής αρχής θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη για την καθημερινότητα των δημοτών».

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας