Πολιτική παραμυθία

Πολιτική παραμυθία

Να αντικαταστήσουμε την πολιτική παραμυθία με το σοβαρό και ειλικρινή πολιτικό λόγο που χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε η Ελλάδα.

Παρά τις ελπίδες που δικαίως καλλιεργήθηκαν στο μυαλό και την καρδιά πολλών η κατάσταση στην πατρίδα μας δεν βελτιώνεται. Αντίθετα εγχώριες και διεθνείς Σειρήνες στέλνουν μηνύματα αμφιβολίας και ανησυχίας για την οικονομία, τους θεσμούς, την ίδια τη δημοκρατία και την εθνική μας αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία.
Οι εκφραστές της πολιτικής παραμυθίας που ως σύγχρονη Κύρκη μάγεψαν, πλάνησαν ή απλώς εξαπάτησαν πολιτικά μεγάλο τμήμα Ελλήνων πολιτών, τοπικά και κεντρικά, πρέπει το γρηγορότερο δυνατό να εγκαταλείψουν τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβαν αλλά δεν τίμησαν.
Η συνέχιση παραμονής τους στην εξουσία θέτει τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις, τους θεσμούς, την οικονομία, την Ορθοδοξία, την ίδια την πατρίδα σε συνεχώς δυσμενέστερη θέση. Η παραμυθία, στην οποία επί πολλά έτη επιδόθηκαν με επαγγελματισμό οι επαγγελματίες- και ενίοτε ανεπάγγελτοι- της πολιτικής και η πολιτική εξαπάτηση του λαού οδηγεί την Ελλάδα μας σε επικίνδυνες ατραπούς.
ι πολίτες πρέπει να αναθέσουμε την πορεία της πατρίδας μας σε ανθρώπους με επάγγελμα, παιδεία, σοβαρότητα, ειλικρινή δημόσιο λόγο και κοινωνική υπόσταση, για να φέρουμε στον τόπο μας την ευημερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ασφάλεια και την εθνική αξιοπρέπεια.