Ο Δημήτριος Τσανακτσίδης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο Δημήτριος Τσανακτσίδης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βέροια.Είμαι παντρεμένος με την κ. Πλιαχα Δήμητρα και μαζί έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.
Αποφοίτησα από το πολυκλαδικό λύκειο Βέροιας και κατόπιν υπηρέτησα στον ΕΣ ως υπαξιωματικός στο σώμα στρατονομίας. Συμμετείχα σε δύο ειρηνευτικές αποστολές του NATO, το 1997 FMP Αλβανία και 1998-99 στην δύναμη της KFOR Κόσσοβο. Το 2000 αποστρατευτηκα με απονομή διπλώματος ευδοκιμης υπηρεσίας.
Το 2001 δημιουργήσαμε με την σύζυγό μου καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, σε Βέροια και Κοζάνη. Σήμερα η εμπορική μας δραστηριότητα εδρεύει στην Βέροια με δύο σημεία πώλησης,τα καταστήματα Roseaccessories Roseaccessories
Είμαι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου Βέροιας.

Πέρασε ακόμη μια πενταετία απραξίας και βαθιάς ύφεσης. Πόσες ακόμη θα περάσουν δοκιμάζοντας την ίδια πολιτική των δαχτυλιδιών , ρουσφετιών , πελατειακών σχέσεων , φόβων και απειλών….ο παλαιοκομματισμος πρέπει να εκλείψει. Να πάρουν τον δήμο νέοι, άφθαρτοι με φρέσκιες ιδέες , όραμα και όρεξη για δουλειά.
Να αποκτήσει ο τόπος μας το κύρος που του αξίζει. Πρέπει να γίνει αρχαιολογικό, ιστορικό, θρησκευτικό κέντρο της Μακεδονίας μας και όλης της Ελλάδας .
Το μπορεί και το αξίζει. Θα το πετύχουμε με δήμαρχο τον Ιωάννη Παπαγιάννη
Στηρίξτε την προσπάθεια μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!