ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο κος ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο κος ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σχολιάζοντας τον έλεγχο των οικονομικών του Δήμου Βέροιας από τις εισαγγελικές αρχές, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«15 μέρες μετά την πληροφόρηση που λάβαμε πως ο Δήμος Βέροιας συγκαταλέγεται στους μόλις 12 σε σύνολο 325 ανά την Ελλάδα που θα ελεγχθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς, ο κύριος Βοργιαζίδης δεν έχει βρει ακόμη το πολιτικό θάρρος να απολογηθεί δημοσίως για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη που προσβάλει τους δημότες και μας διασύρει στο πανελλήνιο. Αντίθετα ο κύριος Δήμαρχος εμφανίζεται καθησυχαστικός, υποστηρίζοντας στο δημοτικό συμβούλιο πως ο έλεγχος συνδέεται μόνο με τη γνωστή υπόθεση του δρόμου Σέλι-Άνω Σέλι που ήδη απασχολεί τις δικαστικές αρχές και πως κατ’ ουσία δεν υπάρχει τίποτα άλλο μεμπτό.

Θα θέλαμε να πιστέψουμε τα λόγια του κυρίου Βοργιαζίδη, πλην όμως, επειδή έχει αποδειχθεί πολλές φορές αναξιόπιστος στο παρελθόν, θα περιμένουμε το πόρισμα των εισαγγελικών αρχών. Επιμένουμε πως τα οικονομικά του Δήμου απαιτούν απόλυτη διαφάνεια και χρηστή διαχείριση. Θέλουμε να έρθουν όλα στο φως, να υπάρχει απόλυτος σεβασμός στα χρήματα του φορολογούμενου. Απαιτούμε εντιμότητα και ειλικρίνεια. Γιατί ο Δήμος μας μπορεί και θα τα καταφέρει καλύτερα».