ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

«Η πραγματικότητα που έχει προκύψει στα χρόνια της κρίσης επιβάλει την ενεργοποίηση των αντανακλαστικών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αναβαθμίζοντας το επίπεδο των κοινωνικών υπηρεσιών που προσφέρει ο δήμος μας. Η αποτελεσματική λειτουργία των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Βέροιας συνιστά ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα, ώστε να διασφαλίσουμε πως κανένας δημότης μας δεν θα βρεθεί εκτός του υποστηρικτικού μας δικτύου.

Η συγκρότηση ενός Ταμείου Αλληλεγγύης για τους απόρους, η επέκταση της λειτουργίας του δημοτικού ιατρείου, η θωράκιση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, η υλοποίηση ενός προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του δήμου, όπου θα ενθαρρύνονται επιχειρήσεις να διαθέτουν προϊόντα τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι μερικές από τις δράσεις που θέλουμε να υιοθετήσουμε και να προωθήσουμε στην επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας.

Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια, με κοινωνική αλληλεγγύη, με σεβασμό προς τους δημότες, με ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη και θα το διεκδικήσουμε!»

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας